طريقة عمل كوكى ساندوتش ( بسكويت الهدايا ) بطريقة الشيف سالى فؤاد من برنامج حلو وحادق على قناة cbc سفرة
المقادير /
كوب زبدة طرية3 كوب دقيق
نصف كوب سكر بودرة منخول
بيضة بدرجة حرارة الغرفة
فانيليا
رشة ملح
للحشو /
مربى
نوتيلا
كريمة زبدة
الطريقة /
نضرب الزبدة مع السكر جيدا لحد ما نحصل على قوام كريمى ونضيف البيضة ونضرب الخليط جيدا ونضيف الفانيليا والملح ونكمل ضرب ونضيف الدقيق ونقلب لحد ما تتكون عجينة قابلة للتشكيل ويمكن استبدال معلقتين دقيق بمعلقتين كاكاو للحصول على بسكوت بالشيكولاتة
نسيب العجينة ترتاح ونفردها بين ورقتين زبدة ونقطعها بقطاعة مناسبة ونرص البسكويت على صينية مفروشة بورقة زبدة وندخله الفرن على درجة حرارة 180 لمدة ربع ساعة لحد ما يبقى لونها ذهبى فاتح
بعد ما يبرد البسكوت تماما نرص 2 او 3 فوق بعض ونحشى بين الطبقات بالنوتيلا او المربى او كريمة الزبدة ونربطة بشريط ستان ويقدم بالهنا والشفا :)
كوكى ساندوتش بسكويت الهدايا, كوكى ساندوتش بسكويت الهدايا بطريقة الشيف سالى فؤاد, طريقة عمل كوكى ساندوتش, مقادير بسكويت الهدايا سالى فؤاد, كوكى ساندوتش حلو وحادق, بسكويت الهدايا برنامج حلو حادق سالى فؤاد, وصفة كوكى ساندوتش سالى فؤاد حلو وحادق, حلقة كوكى ساندوتش بسكويت الهدايا سالى فؤاد حلو وحادق,
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق