طريقة عمل طاجن الفريك بالدجاج والخضار بطريقة الشيف سالى فؤاد من برنامج حلو وحادق على قناة cbc سفرة
المقادير /
2 كوب فريك مغسول جيدابصلة مقطعة مكعبات
كوب جزر مقطع مكعبات
كوب بسلة
4 صدور دجاج بدون جلد
قرفة
ملح
فلفل اسود
ماء حسب الاحتياج
2 ملعقة كبيرة زيت
للزينة /
بقدونس مفروم
الطريقة /
نشوح الفراخ فى طاسة على النار مع معلقة زيت لحد ما تاخد لون جيدا من الجانبين ونتبلها بملح وفلفل اسود
فى حلة على النار نشوح البصل مع معلقة زيت ونضيف الفريك ونشوحه جيدا ونضيف الملح والفلفل الاسود والفريك ونقلب جيدا ونضيف البسلة والجزر ونقلب جيدا ونصب الخليط فى طاجن مناسب ونضع الدجاج على الوجه ونضع الماء لحد ما يغطى الفريك ونغطى الطاجن بفويل وندخله الفرن على درجة حرارة 180 الى تمام النضج ويزين بالبقدونس المفروم ويقدم بالهنا والشفا :)
طاجن الفريك بالدجاج والخضار, طاجن الفريك بالدجاج والخضار بطريقة الشيف سالى فؤاد, طريقة عمل طاجن الفريك بالدجاج والخضار, مقادير طاجن الفريك بالدجاج والخضار سالى فؤاد, طاجن الفريك بالدجاج والخضار حلو وحادق, طاجن الفريك بالدجاج والخضار برنامج حلو حادق سالى فؤاد, وصفة طاجن الفريك بالدجاج والخضار سالى فؤاد حلو وحادق, حلقة طاجن الفريك بالدجاج والخضار سالى فؤاد حلو وحادق,
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق