طريقة عمل التوست بالبصل بطريقة الشيف سالى فؤاد من برنامج حلو وحادق على قناة cbc سفرة
المقادير /
نصف كيلو دقيق ابيض مخلوط باسمرشوفان ناعم
جنين قمح
بذر كتان
4 ملعقة كبيرة لبن بودرة
ملعقة كبيرة خميرة فورية
ملعقة كبيرة سكر
ربع كوب زيت
رشة ملح
كوب بصل جاف
ملعقة كبيرة خل
ماء دافئ حسب الاحتياج
الطريقة /
فى بولة عميقة نخلط الخميرة مع السكر وقليل من الدقيق الابيض والماء الدافئ ونقلب الخليط جيدا بمعلقة خشب لحد ما نحصل على عجينة سائلة مثل الزلابية ونغطى الخليط بكيس نايلون ونتركه فى مكان دافئ لمدة ربع ساعة او 20 دقيقة يتخمر
نضيف باقى الدقيق الابيض والاسمر والشوفان وجنين القمح وبذر الكتان واللبن البودرة والزيت والملح والبصل والخل ونعجن جيدا لحد ما نحصل على قوام طرى يشبة الكيك الثقيل
نصب الخليط فى قالب مناسب مدهون بالزيت ومبطن بالدقيق ونملأ القالب للنصف فقط ونغطية ونسيبة يتخمر فى مكان دافئ لمدة ساعة لحد ما يتضاعف حجمة وندخله الفرن على درجة حرارة 200 حتى تمام النضج
نتركة يبرد تماما ونقطعة شرائح ويقدم بالهنا والشفا :)
التوست بالبصل, التوست بالبصل بطريقة الشيف سالى فؤاد, طريقة عمل التوست بالبصل, مقادير التوست بالبصل سالى فؤاد, التوست بالبصل حلو وحادق, التوست بالبصل برنامج حلو حادق سالى فؤاد, وصفة التوست بالبصل سالى فؤاد حلو وحادق, حلقة التوست بالبصل سالى فؤاد حلو وحادق,
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق