الارز البخارى ( المندى بالدجاج ) بطريقة الشيف سالى فؤاد من برنامج حلو وحادق







طريقة عمل الارز البخارى ( المندى بالدجاج ) بطريقة الشيف سالى فؤاد من برنامج حلو وحادق على قناة cbc سفرة 
المقادير /
دجاجه مقطعه 4 او 8 قطع بدون جلد
كوب ونصف ارز بسمتى
2 جزرة كبيرة مبشورة
طماطم مقطعة مكعبات
بصلة مقطعة مكعبات
2 ملعقه كبيره صلصة
2 ملعقة كبيرة زيت
ملح 
فلفل اسود
ماء
كمون
بهارات الارز البخارى ( ملعقة كمون مطحون، نصف معلقة فلفل اسود، ربع معلقة كزبرة ناشفة ناعمة، ربع معلقة حبهان مطحون،  معلقة ونصف كمون حصى، جوزة الطيب )
للزينة /
لوز محمص

الطريقة /
فى حلة ساخنة جدا نشوح الفراخ مع الزيت لحد ما ياخد لون من جميع الجهات ونضيف البصل ونشوحه جيدا ونضيف الطماطم ونشوحها ونضيف الصلصة والجزر ونقلب جيدا ونضيف الماء والملح والفلفل الاسود والكمون والبهارات ونتركها تغلى والفراخ تدخل فى النضج ونشيلها من الشوربة ونضيف الارز وبعد ما يتشرب نضيف الدجاج على الوجه ونغطى الحلة ونهدى النار ونتركه الى تمام النضج ويغرف فى طبق التقديم ويزين باللوز ويقدم بالهنا والشفا :)

















الارز البخارى, الارز البخارى بطريقة الشيف سالى فؤاد, طريقة عمل الارز المندى بالفراخ, مقادير الارز البخارى سالى فؤاد, الارز البخارى حلو وحادق, الارز البخارى برنامج حلو حادق سالى فؤاد, وصفة الارز البخارى سالى فؤاد حلو وحادق, حلقة الارز المندي بالفراخ سالى فؤاد حلو وحادق, 



ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة 2013 | أعلن معنا | رخصة الإستخدام والنشر | خريطة الموقع | سياسة الخصوصية