طريقة عمل الفروج المشوى بطريقة الشيف سالى فؤاد من برنامج حلو وحادق على قناة cbc سفرة
المقادير /
2 دجاجة حجم صغيرللتتبيلة /
بصلة مقطعة
2 ثمرة طماطم مقطعة
3 فصوص ثوم
ملعقة كبيرة زيت
ربع كوب خل
2 ملعقة كبيرة سكر
عصير 2 ليمونة
ملعقة صغيرة ونصف ملح
ملعقة صغيرة فلفل اسود
2 ملعقة صغيرة بهارات
ملعقة صغيرة زعتر
ملعقة صغيرة جنزبيل
فلفل اخضر حار ( حسب الرغبة )
الطريقة /
فى محضرة الطعام نضرب البصل مع الطماطم والثوم والزيت والخل والسكر والليمون والملح والفلفل الاسود والبهارات والزعتر والجنزبيل والفلفل الحار ونتبل الدجاج جيدا من الداخل والخارج وبين الجلد واللحم ويفضل عمل فتحة من الظهر فى الدجاجة علشان تاخد لون ونضع الفراخ فى بايركس مناسب وندخلها الفرن على درجة حرارة 240 لمدة ربع ساعة ثم نغطى الصينية بالفويل وندخلها الفرن مرة اخرى على درجة حرارة 180 حتى تمام النضج ونزيل الفويل عند تمام النضج ونفتح الشواية علشان تاخد لون وتقدم بالهنا والشفا :)
الفروج المشوى, الفروج المشوى بطريقة الشيف سالى فؤاد, طريقة عمل الفروج المشوى, مقادير الفروج المشوى سالى فؤاد, الفروج المشوى حلو وحادق, الفروج المشوى برنامج حلو حادق سالى فؤاد, وصفة الفروج المشوى سالى فؤاد حلو وحادق, حلقة الفروج المشوى سالى فؤاد حلو وحادق,
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق