كيش اللحم المفروم والطماطم المجففة بطريقة الشيف سالى فؤاد من برنامج حلو وحادق







طريقة عمل كيش اللحم المفروم والطماطم المجففة بطريقة الشيف سالى فؤاد من برنامج حلو وحادق على قناة cbc سفرة 
المقادير /
للأرضية /
نصف كيلو دقيق ابيض
ربع كيلو زبدة باردة
2 صفار بيض
2 ملعقة سكر بودرة ( يمكن الاستغناء عنهم )
قليل من الماء
رشة ملح
رشة فلفل اسود
للحشوة /
600 جرام لحمة مفرومة قليلة الدسم
2 كوب طماطم مجففة مقطعة صغير
2 بصلة مقطعة مكعبات
طماطم شيري مقطعة ( او طماطم عادية )
كوب زيتون
ملعقة زيت
توابل
ملح
فلفل اسود
زعتر
للزينة /
طماطم شيرى
اوراق ريحان

الطريقة /
لتحضير الارضية /
نضرب الدقيق مع الزبدة والملح والفلفل الاسود فى محضرة الطعام لحد ما نحصل على قوام مرمل ونضيف صفار البيض والسكر ونضرب ونضيف الماء بالتدريج ونعجن لحد ما العجينة تلم ونلف العجينة فى كيس نايلون وندخلها الثلاجة ترتاح 
نفرد العجينة بين ورقتين زبدة ونسكنها فى قوالب التارت المدهون بالزبدة ومعفر بالدقيق ونخرمه بالشوكة وندخله الفرن على درجة حرارة 180 الى تمام النضج
لتحضير الحشوة /
نشوح اللحمة فى الزيت وبعد ما لونها يتغير نضيف الملح والفلفل الاسود والتوابل والبصل ونقلب جيدا ونشوح ونضيف الطماطم المجففة والطماطم الشيرى ونقلب جيدا ونضيف الزعتر والزيتون الاسود ونسيب الخليط على نار هادئة لحد ما النكهات كلها تتداخل تماما
نضع الحشوة فوق التارت ونزينه بالطماطم والريحان وتقدم بالهنا والشفا :)


















كيش اللحم المفروم والطماطم المجففة, كيش اللحم المفروم والطماطم المجففة بطريقة الشيف سالى فؤاد, طريقة عمل كيش اللحم المفروم والطماطم المجففة, مقادير كيش اللحم المفروم والطماطم المجففة سالى فؤاد, كيش اللحم المفروم والطماطم المجففة حلو وحادق, كيش اللحم المفروم والطماطم المجففة برنامج حلو حادق سالى فؤاد, وصفة كيش اللحم المفروم والطماطم المجففة سالى فؤاد حلو وحادق, حلقة كيش اللحم المفروم والطماطم المجففة سالى فؤاد حلو وحادق, 



ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة 2013 | أعلن معنا | رخصة الإستخدام والنشر | خريطة الموقع | سياسة الخصوصية