عرق روستو بالفرن بطريقة الشيف سالى فؤاد من برنامج حلو وحادق






طريقة عمل عرق روستو بالفرن بطريقة الشيف سالى فؤاد من برنامج حلو وحادق على قناة cbc سفرة 
المقادير /
عرق لحم فلتو
2 ملعقة كبيرة زيت
بصل
بسلة
جزر
بطاطس
ثوم صحيح 
ملعقة صغيرة بهارات لحمة
نصف ملعقة صغيرة حبهان مطحون
ملعقة كبيرة بودرة بصل
ملح
فلفل اسود

الطريقة /
نعمل فتحات فى العرق ونضع فيها فصوص الثوم ونشوحه فى طاسة ساخنة جدا مع الزيت لحد ما ياخد لون من جميع الجهات
ندهن قالب مناسب بالزيت ونرص البصل والبسلة والجزر والبطاطس ونضع عليه العرق ونرش عليهم الملح والفلفل والبهارات والحبهان وبودرة البصل ونغطى القالب بورق فويل وندخله الفرن على درجة حرارة عالية ثم تقل درجة الحرارة الى 160 ويترك الى تمام النضج لمدة ساعتين على الاقل ويزال ورق الفويل ويترك ليأخذ لون ويترك 20 دقيقة يبرد ويقطع ويقدم بالهنا والشفا :)


















عرق روستو بالفرن, عرق روستو بالفرن بطريقة الشيف سالى فؤاد, طريقة عمل عرق روستو بالفرن, مقادير عرق روستو بالفرن سالى فؤاد, عرق روستو بالفرن حلو وحادق, عرق روستو بالفرن برنامج حلو حادق سالى فؤاد, وصفة عرق روستو بالفرن سالى فؤاد حلو وحادق, حلقة عرق روستو بالفرن سالى فؤاد حلو وحادق, 



ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة 2013 | أعلن معنا | رخصة الإستخدام والنشر | خريطة الموقع | سياسة الخصوصية