اكواب الاومليت المشبعة بطريقة الشيف سالى فؤاد من برنامج حلو وحادق







طريقة عمل اكواب الاومليت المشبعة بطريقة الشيف سالى فؤاد من برنامج حلو وحادق على قناة cbc سفرة 
المقادير /
نصف كوب بصل مفروم
ملعقة زيت
كوب رومي مدخن مقطع مكعبات صغيرة جدا ( او صدر دجاج مسلوق ومقطع )
2 ملعقة كبيرة جبنة رومى مقطعة
ربع كوب لبن
ربع كوب شوفان ناعم ( دقيق الشوفان )
2 ملعقة كبيرة بقدونس مفروم
1/8 ملعقة زعتر مفروم
1/8 ملعقة فلفل اسود
4 بياض بيض
1 بيضة
ملح

الطريقة /
نشوح البصل فى الزيت فى طاسة ساخنة مع الملح ونضيف الرومى المدخن ونشوحه جيدا 
فى بولة نخفق البيضة مع بياض البيض واللبن ونضرب الخليط جيدا بالمضرب اليدوى ونضيف الملح والفلفل الاسود ودقيق الشوفان ونقلب جيدا ونضيف الزعتر والبقدونس والجبنة ونقلب جيدا ونضيف عليهم خليط البصل والرومى ونقلب الخليط جيدا ونصبها فى قوالب كاب كيك مدهونة زيت ومبطنة بالدقيق ونرش على الوجة جبنة رومى وندخله الفرن على درجة حرارة 180 الى تمام النضج وتقدم بالهنا والشفا :)

















اكواب الاومليت المشبعة, اكواب الاومليت المشبعة بطريقة الشيف سالى فؤاد, طريقة عمل اكواب الاومليت المشبعة, مقادير اكواب الاومليت المشبعة سالى فؤاد, اكواب الاومليت المشبعة حلو وحادق, اكواب الاومليت المشبعة برنامج حلو حادق سالى فؤاد, وصفة اكواب الاومليت المشبعة سالى فؤاد حلو وحادق, حلقة اكواب الاومليت المشبعة سالى فؤاد حلو وحادق, 



ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة 2013 | أعلن معنا | رخصة الإستخدام والنشر | خريطة الموقع | سياسة الخصوصية